Referenties

Wat klanten zeggen...

Anne-Marie heeft mij de eerste periode bij overname van een bestaande franchise vestiging heel fijn bijgestaan met raad en daad. In eerste instantie op financieel gebied, maar na de uiteindelijke overname was ze een vraagbaak, klankbord en coach die mij heel breed kon adviseren. Haar prettige manier van communiceren, brede kennis en korte lijntjes maakte voor mij de drempel om advies of hulp te vragen een stuk lager.
Anne-Marie is een fijne sparringspartner die je helpt om tot de vernieuwende inzichten te komen. Ze begeleid je stap voor stap, waarbij ze het karakter van het bedrijf altijd zoveel mogelijk in stand houdt.
Als sociaal ondernemer ben ik met een geweldig avontuur bezig. Onderweg zijn er allerlei hobbels en uitdagingen. Zo ook financiering. Anne-Marie heeft me geholpen om dit voor elkaar te krijgen. Dat was deels praktisch, maar ook ondernemend. Zo heb ik een groei als ondernemer door gemaakt. Het hielp dat Anne-Marie de taal van de ondernemer kent, ze weet van de risico's, vraagt goed door en heeft mijn belangen behartigt. De financiering voor mijn eerste bedrijfspand is geregeld en over een paar maanden wordt het opgeleverd. Zoek je iemand die financiële kennis van zaken heeft en die snapt waar een ondernemer mee bezig is, dan kan ik haar aanraden. Ze is doortastend, geduldig en professioneel.