Over mij

Over mij

Mijn naam is Anne-Marie van der Lee.

Ik werk vanuit een stabiele basis, wat voor mij hetzelfde is als een fit lijf en een opgeruimde geest. DGA’s begeleid ik met vraagstukken op het gebied van strategie, bedrijfsopvolging en financiering. Mijn manier van begeleiding zorgt ervoor dat de persoonlijke verhoudingen goed blijven en het zakelijke doel word bereikt. 

Mede door mijn ervaring van ruim twintig jaar binnen de financiële sector en ruim vijf jaar als ondernemer ben ik een zware gesprekspartner.
Enkele voorbeelden van functies zijn hypotheekadviseur, private banker, filiaalmanager van bankkantoren, zakelijk relatiemanager en adviseur van een portefeuille met onroerend goed financieringen.
Verschillende vraagstukken kwamen voorbij van een lening voor een overname of inkoop tot de begeleiding van een nieuw op te richten bedrijf. Op alle vlakken zijn gecertificeerde opleidingen gehaald. 

Mijn hart ligt bij het adviseren van DGA’s, zowel in privé als zakelijk. Mijn aanvullende specialisaties zijn RAB (Register Adviseur Bedrijfsoverdracht) en 
MFP (Master Financial Planner).