Over mij

Over mij

Anne-Marie van der Lee

Mijn naam is Anne-Marie van der Lee.
Ik werk vanuit een stabiele basis, wat voor mij hetzelfde is als een fit lijf en een opgeruimde geest. DGA’s begeleid ik met vraagstukken op het gebied van strategie, bedrijfsopvolging en financiering. Mijn manier van begeleiding zorgt in een persoonlijke sfeer voor harmonie in intermenselijke verhoudingen en het bereiken van je zakelijke doel. 

Door mijn ervaring, creativiteit en diepgang worden vragen optimaal beantwoord.

Mijn achtergrond ligt in de financiële sector met een ervaring van twintig jaar. Enkele voorbeelden zijn hypotheekadvies, private banker, filiaalmanager van bankkantoren, zakelijk relatiemanager en adviseur van een portefeuille onroerendgoed financieringen.
Verschillende vraagstukken kwamen voorbij van een lening tot een overname of inkoop financiering en van een hypotheekverstrekking tot de begeleiding van een nieuw op te richten bedrijf. Op alle vlakken zijn gecertificeerde opleidingen gehaald. 

Mijn hart heeft altijd gelegen bij het adviseren van DGA’s, zowel in privé als voor de ondernemer. Mijn aanvullende specialisatie’s zijn RAB (Register Adviseur Bedrijfsoverdracht) en MFP (Master Financial Planner).