Over mij

Over mij:

Mijn naam is Anne-Marie van der Lee. Ik werk vanuit een stabiele basis, wat voor mij hetzelfde is als een fit lijf en een opgeruimde geest.

Ik begeleid DGA’s met vraagstukken op het gebied van strategie, bedrijfsopvolging en financiering. Mijn manier van begeleiding zorgt in een persoonlijke sfeer voor harmonie in intermenselijke verhoudingen en het bereiken van je zakelijke doel. Door mijn ervaring, creativiteit en diepgang wordt je vraag optimaal beantwoord.

Mijn achtergrond ligt in de financiële sector. In twintig jaar heb ik een brede ervaring opgedaan variërend van hypotheekadvies, bijzonder beheer, private banker, filiaalmanager van bankkantoren tot relatiemanager zakelijk en adviseur van een portefeuille onroerend goed financieringen. Verschillende vraagstukken kwamen voorbij van een lening tot een overname/inkoop financiering en van een hypotheekverstrekking tot de begeleiding van een nieuw op te richten bedrijf. Op alle vlakken zijn gecertificeerde opleidingen gehaald.

Mijn hart heeft altijd gelegen bij de advisering van DGA’s, zowel voor de privékant als voor de ondernemerskant. Er wordt zowel zelfstandig als in teamverband gewerkt aan projecten. Mijn aanvullende specialisatie’s zijn
RAB (Register Adviseur Bedrijfsoverdracht) en MFP (Master Financial Planner).

Aanpak:

Bij Bedrijfsoverdracht dien ik alleen jouw belangen. In eerste instantie wordt verkend wat het probleem van de klant is, vervolgens wordt daarvoor de juiste oplossing gezocht. Uit de inventarisatiefase kan blijken dat er naast het genoemde vraagstuk onderliggend ander zaken spelen die ook moeten worden meegenomen.

Ik richt mij op het ontzorgen van de klant en ga integer om met zijn/haar gevoelens.
Dit geeft de mogelijkheid om de essentie van het vraagstuk te delen en tot een passende oplossing te komen.

https://youtube/uZfunPqeMZs

Graag ontmoet ik je persoonlijk om te zien of een zakelijke klik aanwezig is, voorwaarde voor een plezierige samenwerking en een succesvol traject.

Contact